domingo, 17 de julio de 2016

Dia 2. On són els poders del Geni?

Avui, al llevar-nos, i després d’esmorzar, hem decidit baixar  a fregar la llàntia màgica i quina sorpresa! Ha aparegut el Geni Abdul!


Ens ha estat explicant que ha perdut els seus poders, així que no pot pas concedir ni un sol desig... Però no us preocupeu, que nosaltres ens hem ofert a donar-li ajuda,  sempre que ens demostri que es veritat que és màgic, es clar.És per això que ens ha preparat uns jocs on trobaríem retalls de notícies on podríem veure les proeses que ha fet a la societat amb els seus poders.








Com bons aventurers, hem superat totes les proves i hem decidit engegar una nova aventura!

Al costat de la llàntia hi havia un anell, i com a bons tafaners l’hem volgut activar. Però no ha estat gens fàcil... ho hem intentat cantant, ballant, amb paraules màgiques...i res! No hem pogut!





Però de cop i volta, hem trobat un missatge d’un Bruixot misteriós on ens deia que per poder activar l’anell hauríem de picar dos cops de mà i fer una volta, no obstant, sempre que siguin les 21:00h passades.

El Bruixot dolentot ens ha fet que el busquem, i llanterna en mà, hem sortit en la seva cerca.






Tot i que hem estat molt motivats i l’hem aconseguit trobar, no ens ha tornat els poders del Geni...esperem tenir més sort demà!


No hay comentarios:

Publicar un comentario